Attic

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită de la marginea Bucureștiului este compartimentat astfel: două dormitoare , living , doua băi , dresing-ul care a fost gândit din faza de construcție și inclus în planul inițial al dezvoltatorului , iar din apartament se poate urca într-un pod mansardabil ce este folosit ca spațiu de depozitare , spălătorie și uscătorie.
Beneficiarul este o tanara , urma să locuiască singură în acest apartament însă în timp ce lucram la realizarea proiectului , aceasta și-a întemeiat o familie. Astfel că am adaptat proiectul la nevoile actuale , o familie tânără. Am valorificat spatial , am pus accent pe funcționalitate și ne-am jucat cu culorile pastelate și diverse texturi ce au fost în deplină armonie cu albul predominant iar detaliile diafane au oferit spațiului atmosfera romantică și caldă , pe care familia tânără , aflată la început de drum și-o dorea. Întregul proces de creație a fost inspirat dintr-o fotografie ce conținea ideea de băncuță așezată în dreptul geamului.
Ne bucurăm că am fost alături de cei doi, încă de la începutul întemeierii familiei și le-am oferit un spațiu amenajat cu bun gust.