New Retro

“Parcul Moghioroș era locuința temporară de vară pentru zeci de copii. Mai mergeai puțin și ajungeai la ”3 Ligheane”, ștrandul cel mai popular din partea asta de oraș. Pentru un meci de fotbal alergai spre Stadionul Ghencea, pentru filme la Favorit, pentru promenadă, pe Bulevardul Drumul Taberei, plin de mii de trandafiri multicolori și de terase cu tot felul de delicii.”
Apartament de patru camere situat in Drumul Taberelor, achizitionat din stadiul de spatiu comunist si transformat in totalitate pentru o familie tanara cu doi copilasi.
S-a dorit un open space generos dedicat meselor luate impreuna si serilor de joaca dar si momentelor de relaxare.Am pus in evidenta zona de intrare , cea de bucatarie si livingul prin ceramica terrazzo ce se imbina perfect cu parchetul din lemn masiv de stejar.
Este un adevarat spectacol sa iti petreci timpul aici.
Culori jucause , indraznete imblanzite de nuantele blande si calde se plimba prin toata casa. Usile Filomuro mascheaza delicat trecere in fiecare incapere.
Camera copiilordar si balconul acestora este organizat pentru a asigura cat mai mult spatiu de joaca si cat mai multe spatii de depozitare.
Baia lor , gandita tot in tonuri vesele este pregatita pentru cele mai mari balaceli.
In camera de mijloc s-a amenajt un birou ,un dressing incapator dar si o zona de relaxare.
Camera matrimoniala beneficiaza de un pat generos frumos incastrat intre oglinzile bronze si tapetul diafan dar si zona de make-up .
Un proiect de suflet in care entuziasmul si creativitatea se vad!