Urban Jungle

Apartamentul este situat in zona de centru a Bucurestiului. Este format din doua camere si un living generos, insa cu o baie si o bucatarie destul de micute potrivit constructiilor de alta data. Destinatia spatiului este inchirierea temporara deoarece beneficiara isi doreste ca in cativa ani sa-i fie resedinta personala. Tema aleasa a fost “Urban Jungle” –Jungla Urbana, un loc in care suntem nevoiti sa ne adaptam pentru
un trai mai bun, mai frumos si mai practic. Asadar spatiul imbina elemente luxuriante cu accente puternice din vegetatia junglei temperate de textura inului ce imbraca spectaculos peretii inalti. Verdele smarald si restul culorilor puternice sunt imblanzite de luminile diafane si accentele discrete de auriu . In acest proiect parchetul din lemn masiv a fost reconditionat rezultand astfel o bijuterie de podea.
Pianina din hol a fost si ea restaurata desi nu mai era in stare functionala am decis taierea ei pentru incadrarea in spatiul din hol spre incantarea beneficiarei.
Rezultatul pe care il vedem in prezent putem spune ca noi l-am simtit in toate aprecierile oamenilor care i-au trecut pragul proiectului nostru “Urban Jungle”.